Ik voel mij een Zondagskind. Met alle tegenslagen, pijn, verdriet en trauma’s in mijn leven, alle shit die ik heb te verstouwen, zelfs in de toekomst, voel ik mij toch een geluksvogel. Heel gek, maar ik voel dat heel sterk. Een echt Zondagskind.

Hoe donker het ook is, hoe diep in het moeras ik dreig weg te zakken, er gebeuren altijd weer hele lichte dingen. Er komen altijd weer super gave, leuke, spannende, mooie kansen op mijn pad. Zomaar. Boem. Recht voor mijn neus. En ik kan dan niet anders dan daar met twee voeten blind inspringen. Dat is gewoon wat ik doe. Wat er gebeurt. En dan voel ik mij enorm gezegend en uitverkoren. On top of the world!

Dus ja, ik beschouw mijzelf een gelukszakje. Een bofkontje in het Nederlands, maar geef toe, in dit geval klinkt het Vlaams beter, en vrolijker.

Eigenlijk ben ik zelfs rijker dan een standaard Zondagskind. Alléén maar voorspoed en geluk, lijkt mij eerlijk gezegd bloody boring! Als je niet weet hoe het is om pijn te hebben, hoe kun je dan ooit ècht geluk ervaren?
Nee, laat mij maar lekker op en neer deinen, my highs taste so much better leaving my lows…
Af en toe tuimelen, of simpelweg keihard op je bek gaan, is ongelooflijk leerzaam. Zonder pijn geen groei, laat staan uitbundige bloei. Optimaal leven is optimaal klunzen.

Mijn naam is Eef Lanoye.
Verhalenvinder, verhalenverteller.
Ik schrijf boeken vanuit mijn persoonlijke leven.

Mijn bedrijf heet Bohémienne met de Pen. Ik geef een boost aan jouw verhaal; business of persoonlijk. Ik maak biografieën van gewone mensen met een boodschap. Ik speech bij afscheid en bij vieringen.

Met mijn alter ego MinneVinder breng ik spoken word poetry op een podium. Ik geef workshops PowerPoems met vrouwenkracht.

Stuiterend of struikelend, elke dag smijt ik mij vol overgave in het leven.
Ik ben Eef. Ik ben LevensKlunzenaar. Blij mij te zijn.

 

WANNA JOIN?

 

3 Reacties

 1. frank hellemans

  ja! hoe?

  Antwoord
  • info@levensklunzenaar.com

   Dat ga ik nog bedenken! Ik denk dat ik een community ga oprichten 🙂

   Antwoord
 2. Roos

  Wauw tof te lezen eef. Schurend echt.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *